Bestelinformatie:

Om een bestelling te plaatsen kunt u via het kopje ' contact' in het menu een bericht aan mij zenden. Ik probeer vervolgens binnen 48uur een reactie hierop te geven. Dingen die belangrijk zijn voor het personaliseren van de taart zijn o.a.:

  • Voor wie besteld u en voor welke gelegenheid is de taart?
  • Wilt u de naam op de taart vermeld of misschien wel gefeliciteerd of de leeftijd?
  • Heeft u een onderwerp wat ik in de taart kan verwerken? Denk aan een thema van het feestje, een favoriet personage, een band of misschien wel een hobby of land. 
  • Wat zou u voor een smaak in de taart willen hebben? Om u te helpen bij het beantwoorden van deze vraag verwijs ik u door naar het kopje 'smaken' hieronder.

Smaken:

Voor de smaak van de taart zijn er vele mogelijkheden. Allereerst het biscuit, dit kan in vanillesmaak of chocolade. Vervolgens de vulling die in de meeste gevallen bestaat uit een basisvulling met daarbij een tweede vulling van vruchten of chocolade. 

 

Hieronder staan een aantal basisvullingen waar u er een uit kunt kiezen:

- Chocolademousse (puur, melk of wit)

- Koekvulling. (Bijv. bokkepootjes, bastogne of oreo) 

- Banketbakkersroom

- Slagroom

 

Om de smaak nog meer naar wens te maken kunt u hieronder nog een tweede vulling kiezen:

- Jamvulling (div. soorten)

- Kersen

- Rode vruchten

- Stukjes chocolade

 

Een derde vulling is mogelijk tegen een meerprijs. Wilt u graag iets wat er niet tussen staat? Aarzel dan niet en vraag het even (contact) want bijna alles is mogelijk. Zo niet, dan ga ik samen met u op zoek naar een goede oplossing. 

 

Allergie?

Meld het even wanneer er spraken is van een allergie. In veel gevallen is er wel een smaakvol alternatief. 

 

Betaalwijze:

U dient het totaalbedrag voor de gereserveerde datum geheel op de rekening overgemaakt te hebben. Graag bij de betaling het factuurnummer vermelden.

 

Annulering bestelling:

Annuleren van een bestelling kan tot 10 dagen voor de afgesproken leverdatum. Dit met uitzondering van Bruidstaarten deze kunnen geannuleerd worden tot 1 maand voor de afgesproken datum. Indien u toch wilt annuleren binnen deze termijn zal er een bedrag van 20% in rekening worden gebracht voor de reeds gemaakte kosten. 

 

Verplaatsen van een bestelling kan wanneer de nieuw gewenste datum nog beschikbaar is. Ook dit dient u te melden, 10 dagen voor de afgesproken leverdatum. Bij bruidstaarten geld hiervoor 1 maand.  

 

Levering bestelling:

De taart dient op het afgesproken tijdstip door u opgehaald te worden. Mocht u dit tijdstip niet halen dan dient u dit te melden.

Het afhaaladres is: Burgemeester Gommansstraat 159, in Venlo (Blerick). Ook is het mogelijk om de taart te laten bezorgen. Hiervoor wordt een vergoeding berekend met een starttarief van €5,- en hier komt €0,44 per kilometer bij. Dit dient bij de bestelling gemeld te worden.

 

Borg:

Indien u borg heeft betaald over materialen dan krijgt u binnen 3 dagen na het retourneren van de materialen het geldbedrag teruggestort op uw rekening. U dient het materiaal binnen 10 dagen in te leveren. Hiervoor maakt u een afspraak zodat er iemand aanwezig is om het materiaal in ontvangst te nemen. Is het materiaal zozeer beschadigd dat het niet meer gebruikt kan worden dan zal de borg niet terugbetaald worden.